Liderii PSD Marcel Ciolacu și Olguța Vasilescu
Liderii PSD Marcel Ciolacu și Olguța Vasilescu
Ultima Ora ciolacu Politic

Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că Tribunalul București a respins vineri doar cererea care se referea la anularea congresului PSD de sâmbătă, nu și acțiunea civilă împotriva conducerii partidului. Acesta afirmă că dacă acțiunea civilă va avea câștig de cauză, deciziile congresului vor fi invalidate.

Fostul ministru PSD al finanțelor, candidează împotriva lui Marcel Ciolacu, la președinția partidului, la Congresul extraordinar de sâmbătă, 22 august.

”Nu vă grăbiți să judecați, pentru că numai INSTANȚA va decide În data de 20 august am depus la Tribunalul București două solicitări:

1. Cererea de ORDONANȚĂ PREȘEDINȚIALĂ pentru AMÂNAREA Congresului din 22 august, până la judecarea ACȚIUNII CIVILE – tocmai pentru a preîntâmpina o altă ilegalitate.

2. ACȚIUNEA CIVILĂ împotriva conducerii ilegale a PSD, prin care am solicitat inclusiv ANULAREA Congresului PSD din 22 august.

Astăzi a fost respinsă DOAR cererea mea adresată Tribunalului București cu privire la primul aspect: AMÂNAREA Congresului.

Motivul invocat de instanță“INADMISIBILITATE” = situația în care o instituție spune că nu poate soluționa o cerere formulată de un solicitant.

Aceasta este decizia Tribunalului București de azi, o decizie cel putin stranie, chiar “exotică” as putea spune. Și nu o spun doar eu, o spun cei cu experiență juridică.

Cererea de emitere a Ordonanței președințiale a fost considerată inadmisibilă, adică instanța a considerat că nu poate să judece această solicitare.

Instanța a invocat inadmisibilitatea cauzei chiar dacă aceasta NU a fost invocată de avocații care l-au reprezentat pe președintele ilegal al PSD și nici nu a fost discutată în timpul înfățișării.

Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente 13

Au evitat astfel să se pronunțe și să facă lumină în această situație, este adevarat una sensibila și, implicit, să creeze astfel un precedent. Înțeleg TEAMA/REȚINEREA instantei de a-și asuma o soluție clară prin care să facă dreptate.

A fost aleasă soluția comodă, nedorind să se creeze, cum spuneam, precedente într-o dispută politică dar fără de care reformarea clasei politice este aproape imposibilă.

Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente 14

Dar, este decizia instanței de judecată și o respect!

Dacă ACȚIUNEA CIVILĂ va avea câştig de cauză, deciziile Congresului de mâine şi toate celelalte decizii luate de conducerea actuală după preluarea ilegală a partidului, începând cu 29 noiembrie 2019, vor fi invalidate.

Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente 15

Timpul nu este în favoarea conducerii ilegale a PSD, căci chiar dacă aceasta mizează pe câștigarea legitimității în urma unui Congres organizat în condiții de ilegalitate, în final HOTĂRÂREA JUDECĂTOREASCĂ va dispune!

MESAJUL meu către membrii, delegații și liderii locali ai PSD:

Mâine va fi o zi în care veți putea pune capăt unui șir lung de abuzuri și ilegalități comise de această conducere ILEGALĂ a PSD.

Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente 16 Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente 17

Eu MERG MAI DEPARTE, cu DUMNEZEU înainte, pentru toți cei care îmi trimiteți mesaje de susținere, și cu certitudinea faptului că DREPTATEA VA TRIUMFA, ca întotdeauna, dar REFUZ să girez încă o ILEGALITATE comisă în numele PSD.

VOI?

Îmi doresc ca membrii PSD să înțeleagă acum, mai mult decât oricând, că numai un PSD PUTERNIC va reuși să schimbe clasa politică din România!

Cutremur în PSD în ziua Congresului! Toate deciziile se vor putea anula! Ciolacu pierde președinția partidului. Documente 18

Și că ticăloșii ajunși acum la vârful conducerii, CORUP PUTEREA.

Pentru că o PUTERE fără DREPTATE este tiranică”, scrie Teodorovici pe facebook.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.