Firea nu acceptă
Firea nu acceptă
Ultima Ora #DNA ciolacu Justiție Politic

ALERTĂ! CUTREMUR MAJOR ÎN PSD! Poliția și procurorii au fost sesizați. Firea și Florea ajung la DNA. VIDEO

Alianța USR PLUS a sesizat Poliția și DNA după apariția unui filmuleț în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 ar falsifica semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, și Primarului General, Gabriela Firea.

„Am făcut sesizare la Poliția Română și DNA pe tema privind filmarea procesului de colectare a semnăturilor pentru alegerile locale București 2020, sector 5 și PMB, în favoarea lui Daniel Florea și Gabriela Firea”, a anunțat Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

ALERTĂ! CUTREMUR MAJOR ÎN PSD! Poliția și procurorii au fost sesizați. Firea și Florea ajung la DNA. VIDEO 5

Și Cătălin Stochiță, cumătrul fostului primar al Sectorului 5 din Capitală, Marian Vanghelie a sesizat organele competente, așa cum vă informa ieri, în exclusivitate NEWSTEAM.RO.

ALERTĂ! CUTREMUR MAJOR ÎN PSD! Poliția și procurorii au fost sesizați. Firea și Florea ajung la DNA. VIDEO 6

”Solicit verificarea semnaturilor tip random precum si a datelor inscris in lista sustinatorilor – respectiv verificarea corelarii informatiilor personale ale sustinatorilor – data nasterii, adresa, CI serie si nr. intrucat prin metoda copy/paste sau realizat o serie de erori in utilizarea datelor personale din lista sustinatorilor”, scrie Stochiță în sesizarea sa către Parchet.

Ultima oră. A fost depusă o sesizare lui Klaus Iohannis la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiție și Casație

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.