Cum folosești LED-urile pentru decorațiuni de sărbători? Iată câteva idei inedite! 1
Social Ultima Ora

Cum folosești LED-urile pentru decorațiuni de sărbători? Iată câteva idei inedite!

Corpurile de iluminat pentru casă sunt deosebit de importante pentru crearea unei atmosfere plăcute. Tonurile calde sunt ideale pentru relaxarea după o zi lungă de muncă. Și forma acestora trebuie aleasă cu grijă, pentru a se potrivi cu stilul încăperilor.

Poți să adaugi și lumini decorative, cum ar fi ghirlandele de becuri pentru terasă sau bucătărie. De sărbători, beculețele sunt adăugate în brad sau prin casă pentru a crea o ambianță aparte. Luminițele de sărbători sunt și elementul principal pentru decorarea târgurilor festive. Acasă, acestea pot fi puse în diverse locuri și modalități, astfel încât să ai o atmosferă magică de sărbători.

Iată cum poți folosi becurile LED pentru a realiza decorațiuni interesante!

  • Creează o decorațiune care imită focul în aer liber

Nu ai șemineu? Cu ajutorul becurilor LED poți crea efectul unui foc în aer liber. Ai nevoie de câteva roci și crengi, pe care să le aranjezi exact așa cum ai face pentru a aprinde cu adevărat focul. Adaugă apoi niște beculețe care să dea o impresie veritabilă.

  • Un hol care să sclipească

Potrivită nu doar în preajma sărbătorilor, ci în orice interval al anului este și decorarea holului într-o manieră sclipitoare, magică. Cum faci asta? Procesul e foarte simplu, iar copii vor fi cei mai încântați de noul „peisaj” Twinkle care imită steluțe de pe cer. 

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi mai multe fire de lumină cu beculețe LED și să le fixezi pe tavanul sau pe pereții holului vostru din casă. Dacă încă nu ai găsit luminile care te interesează, e bine să știi că la Gave.ro găsești multe tipuri de beculețe LED, perfecte pentru designul interior. Mai mult decât atât, pentru un plus de originalitate, poți adăuga imagini și fotografii cu familia ta pe pereți. Cu siguranță cei dragi vor aprecia ideea ta și efectul magic al atmosferei. 

  • Un aranjament special în vasele pentru terariu

Vasele pentru terariu sunt potrivite și pentru a crea un aranjament cu zăpadă artificială, luminițe și decorațiuni de sărbători. Poți, de exemplu, să umpli jumătate din vas cu zăpadă, după care să adaugi o casă sau brăduți decorativi sau orice alte elemente, în funcție de ce peisaj vrei să creezi.

O alternativă este să umpli un astfel de recipient cu globuri albe și roșii, printre care să strecori beculețe colorate.

  • O decorațiune simplu de făcut, din borcane

Tot ce trebuie să faci pentru a obține un astfel de aranjament realizat acasă este să pui luminițe în borcane, pe care să le așezi în sufragerie sau în alte camere ale casei. O alternativă este să legi mai multe borcane între ele folosind sfoară din iută, apoi să pui pe perete ansamblul obținut.

  • Creează o ghirlandă din funde colorate pentru intrare

Ca să împodobești ușa de la intrare, poți să apelezi la ghirlandele din funde colorate și rămurele de brad, la care să adaugi beculețe. O alternativă este să renunți la funde și să decorezi cadrul ușii de la intrare sau de la camerele casei doar cu ramuri de brad sau orice alt tip de ramuri preferi.

Sărbătorile reprezintă o perioadă specială a anului, de aceea poți decora într-o mulțime de feluri casa. Un element esențial pentru aranjamentele decorative de sărbători sunt luminițele, mai ales cele LED. Acestea sunt foarte versatile, așa că poți să creezi niște ornamente inedite.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.