Trimisă în judecată pentru fraudă, Tel Drum a primit un nou contract de 13 milioane de lei de la CJ Teleorman
Consiliul Județean Ilfov anunță reabilitarea și modernizarea DJ 602A-Strada Independenței din Buftea
Ultima Ora Social

Consiliul Județean Ilfov anunță reabilitarea și modernizarea DJ 602A-Strada Independenței din Buftea

Reabilităm și modernizăm DJ 602A – Strada Independenței din Buftea

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a semnat împreună cu primarul orașului Buftea, Gheorghe Pistol, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul „Reabilitare și modernizare DJ 602A – strada Independenței Buftea, jud. Ilfov.”

Valoarea contractului este de peste 10 milioane lei (la care se adaugă TVA) și este o investiție a Consiliului Județean Ilfov. Sectorul de drum este cuprins între strada Milano și limita administrativă cu județul Dâmbovița.

Proiectarea drumului s-a făcut conform normelor în vigoare cu elemente geometrice ale traseelor, prescripții de proiectare străzi, trotuare, alei de pietoni și piste de bicicliști. Lungimea drumului care va fi reabilitat și modernizat este de 4 km și la intersecția cu DJ 602 se va amenaja un sens giratoriu. Durata de implementare a obiectivului de investiții este de 13 luni, iar durata de execuție este de 8 luni. Lucrările vor fi realizate de SC PORR Construct SRL, se anunță într-un comunicat remis newsteam.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.