Ce spune bunica din România a Emmei Răducanu, despre nepoata saa 5
Sport Ultima Ora

Ce spune bunica din România a Emmei Răducanu, despre nepoata saa

Jurnaliştii de la Daily Mail au discutat cu Niculina, bunica Emmei Răducanu, care locuieşte în Sectorul 2 din Bucureşti. Doamna Niculina afirmă că după abandonul de la Wimbledon i-a întrebat pe părinţii Emmei dacă nu ar fi mai bine ca tânăra să se lase de tenis.

Am vrut să renunţe, i-am întrebat pe părinţii ei dacă n-ar trebui să renunţe la tenis. Dacă i s-ar fi întâmplat ceva? Sănătatea ei e mult mai importantă”, a declarat doamna Niculina.

Bunica Niculina spune că urmăreşte meciurile nepoatei sale la televizor, însă la finala de la US Open a aflat rezultatul partidei a doua zi.

”Nu am putut să urmăresc partida, era prea mult pentru inima mea. Mi-am zis că meciul asta va fi foarte greu. Aşa că am decis să nu mă uit.

Am aflat abia a doua zi la ştiri şi am fost foarte fericită că a fost puternică şi sănătoasă.

Am vorbit cu fiul meu, m-am bucurat pentru el. Ar fi fost foarte dezamăgit dacă Emma ar fi pierdut după toată munca depusă”, a spus românca, conform news.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii