Caz uluitor. Un polițist a fost bătut cu biciul de 3 agresori, după ce a sărit în apărarea altei persoane 1
Ultima Ora Social

Caz uluitor. Un polițist a fost bătut cu biciul de 3 agresori, după ce a sărit în apărarea altei persoane

Un polițist, aflat în timpul liber cu mașina persoanală a observat un scandal în plină stradă. El a intervenit să-l salveze pe un bărbat de 42 de ani, administrator la o societate comercială din Buhuși, din mâinile unor trei tineri de etnie romă care îl agresau. De aici și până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas, informează Observator.tv.

Polițistul era îmbrăcat civil, iar unul dintre cei trei agresori l-a lovit cu un bici. Totul a avut loc în Buhuși, județul Bacău.

Scandalul a continuat, iar omul legii a mai fost lovit de cei trei agresori. Polițistul s-a deplasat la Spitalul Buhuși pentru îngrijiri medicale după bătaia încasată pe stradă.

Un grup de polițiști, jandarmi și polițiști locali s-a deplasat la fața locului ca să aplaneze conflictul. Cei trei tineri agresori, cu vârste curpinse între 20 și 26 de ani, au fost duși la secția de poliție și unde au fost audiați. În cauză se va deschide dosar penal pentru lovire și alte violențe și distrugere.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii