Ambulanță care transporta un pacient la Cluj-Napoca, accident pe DN 17
Ambulanță care transporta un pacient la Cluj-Napoca, accident pe DN 17
Ultima Ora Social

Caz șocant. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, înghețat în plină vară

 Un bărbat de 58 de ani din județul Botoșani este în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconștient, înghețat în plină vară în beciul casei. Botoșăneanul a fost descoperit de venicii alertați de fiica bărbatului, conform mediafax.ro

Medicii botoșăneni au de tratat un caz cât de poate de neobișnuit: un bărbat de 58 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, județul Botoșani, se află în stare gravă, internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, după ce a fost găsit aproape înghețat în beciul casei.

Bărbatul a fost găsit de vecini, după ce sora acestuia s-a îngrijorat că nu a mai reușit să ia legătura cu el de două zile și i-a alertat pe vecinii bărbatului. Aceștia l-au găsit în beci, aproape înghețat și au cerut sprijinul Ambulanței.

Botoșăneanul a fost internat inițial în spitalul din Dorohoi, fiind diagnosticat cu hipotermie severă, însă medicii nu l-au putut stabiliza și au solicitat transferul acestuia la Spitalul Județean.

Bărbatul a ajuns în secția de Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani în stare de șoc, fiind supus unui protocol destinat persoanelor cu hipotermie și internat în secția ATI.

„Bărbatul a ajuns în stare foarte gravă, în șoc hipotermic, cu politraumatisme prin cădere. Este internat în secția ATI cu insuficiență renală și i se face dializă. Starea pacientului este în continuare foarte gravă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Județean de Urgență Botoșani, dr. Livia Mihalache.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.