Care este diferenta dintre Keno și jocul de Loterie? 5
Social Ultima Ora

Care este diferenta dintre Keno și jocul de Loterie?

Keno și jocurile de loterie sunt două dintre cele mai populare opțiuni din cazinourile online și cu siguranță au un lucru în comun: norocul este un factor important în a câștiga sau a pierde. În majoritatea cazinourilor online licențiate, ai posibilitatea de a încerca variantele demo de keno și loterie, la fel cum poți testa inclusiv slot gratis.

Dacă în cazul unor jocuri precum blackjack online, video pokerul și chiar ruleta, te poți baza pe o strategie, lucrurile stau mult diferit în ceea ce privește jocul de keno sau cel de ruletă, unde șansele tale de câștig sunt influențate doar de noroc. Pur și simplu alegi numerele și speri că acestea vor ieși la extrageri.

Chiar dacă cele două jocuri sunt similare, există câteva diferențe subtile între ele. Dacă ai considerat jocul de keno și loteria ca fiind practic unul și același lucru, iată trei aspecte care evidențiază micile nuanțe ale fiecăruia.

1) Totul stă în numere

Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa atunci când joci keno online sau în cazinoul terestru, spre deosebire de loto, este că vei avea de ales mai multe numere. În general, keno va prezenta aproximativ 80 de numere din care poți alege, în timp ce loteriile oferă numere în intervalul de 30-50.

De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că numărul de alegeri pe care le poți face diferă. La loterii, este vorba de cele mai multe ori un număr fix. De exemplu, s-ar putea să fie șapte numere din care trebuie să alegi. Cu toate acestea, la keno numărul de selecții poate fi oriunde între trei și 20. Doar acest lucru face ca jocurile să fie destul de diferite.

Care este diferenta dintre Keno și jocul de Loterie? 6

2) Plățile vor varia foarte mult

Mulți oameni care joacă la loto cunosc principala caracteristică de vânzare: plata. Dacă se întâmplă să te conectezi la numere, vei pleca acasă cu niște sume care îți vor schimba viața.

În cazul keno, mecanismul de joc este structurat puțin diferit în ceea ce privește prețurile și tinde să aibă un avantaj mai mare al casei. În cazul loteriilor, jocul este destul de rigid și, dacă nimerești numerele selectate, câștigi mult. Cu keno, există mai multe moduri de a câștiga, așa că nu vei obține același tip de câștiguri.

Nu uita că la keno poți selecta de la trei până la 15 sau chiar 20 de numere. Asta înseamnă că, la sfârșitul extragerii, vei câștiga în funcție de câte numere ai nimerit. De asemenea, vei fi plătit în funcție de cât ai pariat la început.

De asemenea, poți beneficia de bonusurile oferite de cazinourile online pentru a câștiga jocuri gratuite, bani sau alte avantaje (cum ar fi un bonus fără depunere), avantaje pe care loteriile nu le oferă de obicei.

La o loterie, nu vei câștiga prea mult – sau chiar nimic – dacă nu nimerești cel puțin unul sau două numere corecte.

Gândește-te la loto ca având un risc mai mare și o recompensă mult mai mare. Cu toate acestea, keno va produce mai mulți câștigători în general.

3) Viteza de joc

Una dintre cele mai mari diferențe dintre keno și loto este ritmul de joc. De fapt, dacă vorbești cu cineva care preferă keno în locul loteriei, vei descoperi probabil că alege keno din cauza gratificării instantanee.

Atunci când joci keno, poți obține rezultatele destul de repede. Asta pentru că, online, există extrageri care au loc la fiecare câteva minute și poți afla imediat cât ai câștigat, sau dacă ai câștigat. Cu toate acestea, la loto, extragerile sunt mult mai puțin frecvente.

Dacă alegi să pariezi la unele dintre cele mai mari loterii, vei descoperi că acestea extrag numerele doar o dată sau de două ori pe săptămână. Asta înseamnă că va trebui să îți iei biletul și să aștepți să aibă loc marea extragere.

Care este diferenta dintre Keno și jocul de Loterie? 7

4) Ambele jocuri sunt distractive

Cei mai mulți oameni care sunt pasionați de loto sunt și de keno și viceversa, așa că nu trebuie să alegi neapărat doar unul din jocuri.

Principalul lucru este doar să recunoști diferențele. În timp ce jocurile keno au mai mulți câștigători și sunt jucate mai frecvent, loteriile oferă șanse mai mici de câștig și sunt rulate mai rar, dar au jackpot-uri incredibile care îți pot schimba cu adevărat viața. Să le joci pe amândouă este o variantă bună, deoarece îți oferă ce e mai bun din ambele lumi!

Concluzie

Fie că vrei să joci keno și jocuri de cazino cu speranța de a câștiga premii mari în bani reali sau doar pentru distracție, întotdeauna alege să pariezi la cazinouri licențiate, acestea fiind singura opțiune care te ferește de fraude sau late probleme. Mult succes!

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.