Alertă în justiție. Klaus Iohannis i-a dat lovitura Danei Gîrbovan. Liana Savonea vrea să o salveze
Alertă în justiție. Klaus Iohannis i-a dat lovitura Danei Gîrbovan. Liana Savonea vrea să o salveze
Ultima Ora Justiție

Cârdășie. Specialiștii în drept au luat foc. Lia Savonea o scapă pe Dana Gîrbovan

Dana Gîrbovan a demisionat din magistratură pentru putea fi numită ministru al justiției, cererea sa fiind trimisă președintelui CSM, Lia Savonea.

Actul Danei Gîrbovan trebuia trimis spre aprobare sau nu președintelui Klaus Iohannis, dar șefa CSM nu a făcut încă acest lucru.

Imediat după ce a fost respinsă de Iohannis, fosta președinta a UNJCR a decis să-și retragă demisia pentru a nu rămâne pe drumuri.

Gestul Liei Savonea este aspru criticat de specialiștii în drept, care o acuză pe șefa CSm de cârdășie cu Dana Gîrbovan.

Astfel profesorul Eugen Vasiliu spune că cele două au fost înțelese și Savonea a așteptat să vadă ce decizie i-a Iohannis și apoi să trimită actul de demisie la Cotroceni.

”V-ati lamurit cita cirdasie de partid este intre Savonea si Garbovan ???Savonea a trimis la presedintie cererea de demisie a lui Gibovan, desi era adresata CSM pentru aprobare si nu presedintelui !!! Dar n-a mai trimis la presedintie si aprobarea imediata decisa de CSM, tocmai pentru a-i permite lui Garbovan o retragere in orice moment !!!Ticaloasie procedurala de partid, fara margini !!!???”, scrie Eugen Vasiliu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.