Captură neobișnuită a polițiștilor de frontieră! Ce au găsit în Portul Constanța! FOTO 5
Justiție Ultima Ora

Captură neobișnuită a polițiștilor de frontieră! Ce au găsit în Portul Constanța! FOTO

Poliţiştii de frontieră de la Garda de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 bucaţi sicrie demontate, introduse în ţară prin folosirea de acte nereale, în valoare de circa 200.000 lei.

„În data de 03.09.2021, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetăţean italian.

Astfel, au fost descoperite, în plus faţă de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse in ţară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală”, arată un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Captură neobișnuită a polițiștilor de frontieră! Ce au găsit în Portul Constanța! FOTO 6

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii