Campioana României CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la fotbal 1
Ultima Ora Sport

Campioana României CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor la fotbal

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a pierdut dubla cu cehii de la Slavia Praga, cu 0-2.

După 0-1 în România, pe teren propriu la Cluj, campioana Ligii 1 avea nevoie de victorie în Cehia pentru a merge, cel puțin, în prelungiri. Elevii lui Dan Petrescu au început bine partida, iar în primele 25 de minute au avut mai multe ocazii de gol. Cea mai mare șansă i-a aparținut atacantului Rondon, după o centrare a lui Omrani, dar a trecut pe lângă balon. Ulterior, Slavia Praga a început să preia controlul partidei, iar prima ocazie mare a venit cu câteva minute înaintea finalului primei reprize. Nicolae Stanciu l-a angajat ideal pe veteranul Skoda, care a încercat un lob peste portarul Arlauskis, dar balonul a trecut alături.

CFR Cluj nu și-a revenit nici în partea secundă, iar campioana Cehiei a început să aibă din ce în ce mai multe ocazii de gol. După un șut de la marginea careului al românului Stanciu, a venit și singurul gol al partidei. Reușita i-a aparținut lui Boril (minutul 66), care a profitat de o neatenție în apărarea clujenilor, a pătruns în careu și l-a învins pe Arlauskis. Deși i-a introdus pe teren pe Țucudean și Hoban, Dan Petrescu tot nu a reușit să dea o altă imagine echipei sale, care nu reușește să se califice în grupele Ligii Campionilor. În ciuda acestui eșec, CFR Cluj va participa în grupele Ligii Europa.

Echipele folosite:Slavia Praga: Kolar – Coufal, Kudelas, Hovorka, Boril – Soucek, Kral Masopusts, Stanciu – Olayinka – Skoda (cpt.) (Yusuf 79)CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Mureşans, Burcă, Camora (cpt.) – Aurelio (A. Păun 64), Bordeianu, Djokovic – C. Deacs (Hoban 70), Rondon (Ţucudean 70), Omrani, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.