Bunicul Luizei s-a stropit cu benzină în fața jandarmilor. ”Nu mai am încredere în nimeni” 1
Ultima Ora Social

Bunicul Luizei s-a stropit cu benzină în fața jandarmilor. ”Nu mai am încredere în nimeni”

Bunicul Luizei s-a stropit pentru a doua oară cu benzină, vineri, la casa familiei Melencu, fiind oprit de jandarmi.

Inainte de acest gest el a declarat că el și mama Luizei nu au vrut să plece cu jandarmii pentru că nu mai au încredere în nimeni.

„Au venit la poartă, i-am întrebat cu ce drept au intrat, mi-au spus că vor să vorbească cu mine, când i-am vazut civili n-am stiu cine sunt. Au zis ca in baza acelui mandate trebuie să semneze și să a merg cu dânșii, să ne audieze, așa au zis. Nu am încredere. (…) Au vrut sa ne despartă, sa ne ducă separat, n-au vrut să ne ia pe amandoi.

Mama și bunicul Luizei au refuzat să meargă la spital, deși medicii de la Ambulanță le-au recomandat acest lucru, din cauza unor stări de lipotimie.

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament. Cei doi au refuzat însă și s-au întors în curtea casei.

„Nu mai am cuvinte, nu știu de ce ni se întâmplă nouă toate astea”, a spus bunicul Luizei, după ce s-a întors în curte.

La domiciliul familiei Melencu se află agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

Mama Luizei însă a refuzat să meargă. „Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei. „Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.