Borna din zona primului metru de autostradă din Moldova a fost vandalizată
Ultima Ora Social

Borna din zona primului metru de autostradă din Moldova a fost vandalizată

 Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a construit primul metru de autostradă în Moldova, a înlocuit borna vandalizată. De asemenea, acesta continuă campania „România vrea autostrăzi” cu un nou experiment.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a decis să înlocuiască borna vandalizată.

Suceveanul a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că e posibil să nu fie vorba de vandalizare, fiind de părere că vântul ar fi putut provoca pagubele de la bornă şi de la panourile din zonă.

„A revenit la viață borna cu 1 metru de autostradă!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „România vrea autostrăzi”.

Unul dintre prieteni l-a sfătuit pe Ștefan Mandachi să monteze o cameră de supraveghere în zonă.

„Nu fac nicio plângere pentru că locul va rămâne deschis oamenilor de bună credinţă, care vin ca la pelerinaj acolo. Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge. Nu intru în conflicte cu nimeni şi nu depun nicio plângere”, a spus, pentru MEDIAFAX, antreprenorul Ştefan Mandachi.

De asemenea, omul de afaceri continuă campania „România vrea autostrăzi” cu un nou experiment. Ştefan Mandachi a făcut un alt calcul şi a constatat că un drum de 643 de kilometri, de la Târgu-Jiu la Botoșani, a fost parcurs de un șofer în 15 ore și 46 minute, respectând toate regulile de circulație.

Antreprenorul a făcut demonstrația pe traseul Târgu Jiu – Botoșani pentru a arăta că România are nevoie de autostrăzi.

În videoclip, managerul unui restaurant din Târgu-Jiu este invitat de Ștefan Mandachi la o ședință, în Botoșani. „Ai grijă cum conduci! Te rog să respecți viteza reglementară de mers”, i-a transmis telefonic Ștefan Mandachi.

Acesta a făcut un calcul şi a ajuns la concluzia că un drum de 643 de kilometri, de la Târgu-Jiu la Botoșani, a fost parcurs în 15 ore și 46 minute, respectând toate regulile de circulație și toate indicatoarele rutiere.

„Ca el, mai sunt alți 40 de manageri în toată țara, toți trebuind să ajungă în același oraș pentru ședința programată la nivel de top management. Voi cât faceți din Oradea până în Constanța, sau până în Tulcea? Dar din orașul de rezidență până acasă, la părinți sau la bunici?”, este întrebarea adresată de omul de afaceri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.