Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Justiție

Bombă. Se cere anchetarea de urgență a lui Liviu Dragnea. Liderul PSD riscă 12 de închisoare

Președintele PSD Liviu Dragnea a publicat date din Proiectul de Buget al României pe anul 2019, act care încă nu a fost făcut public și discutat în Parlament așa cum cere legea.

Gestul lui Dragnea este taxat de senatorul PNL Florin Cîțu care îl acuză pe președintele Camerei Deputaților de o infracțiune care i-ar putea aduce ani grei de închisoare, difuzarea de informații confidențiale,care se pedepsește chiar și cu 12 ani de detenție.

”Dragnea recunoaște corupția din Ministerul Finanțelor Publice și că a premeditat creșterea inflației și deprecierea.

În această seară Dragnea a prezentat public două informații pe care instituțiile statului trebuie să le folosească imediat:

1. a publicat cifra veniturilor la buget, deși această informație nu este încă publică. Informația ESTE CONFIDENȚIALĂ.

Instituțiile statului trebuie să înceapă URGENT o anchetă la MFP să vadă cum au ajuns aceste informații în public înainte de a fi prezentate oficial. Cei care au dat aceste informații trebuie să răspundă personal.

2. Prezentând datele pentru creșterea economică nominală că pe un succes, Liviu Dragnea confimă că a premeditat creșterea prețurilor și deprecierea monedei naționale. Doar acestea cresc PIB nominal. PIB crește din PIX de aceea nu se simte nicăieri creșterea.

Acum toată lumea înțelege de ce anul trecut Dragnea CEREA IMPERATIV conducerii BNR să nu crească dobânzile.

ȚINTĂ-inflație cât mai mare.

2a. Doar dictatorii prezintă datele nominale pentru PIB că pe un succes. Folosind aceste criteriu România o ducea cel mai bine în anii 90.

Va dați seama cât de gravă este situația dacă au ajuns să manipuleze în acest hal?

În 2018 creșterea economică REALĂ este în jur de 3.8% iar la această se adaugă rată inflației de 7.2%.

Vom mai discuta despre aceste manipualri oridinare”, spune Cîțu.

Iată ce spune Codul Penal

CAPITOLUL IIInfracţiuni de serviciu

Art. 304

Divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice

(1) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care le cunoaşte datorită atribuţiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care ia cunoştinţă de acestea, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

(3) Dacă, urmare a faptei prevăzute în alin. (1) şi alin. (2), s-a săvârşit o infracţiune împotriva investigatorului sub acoperire, a martorului protejat sau a persoanei incluse în Programul de protecţie a martorilor, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani, iar dacă s-a comis cu intenţie o infracţiune contra vieţii, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.