Plumb a fost una dintre cele mai infocate admiratoare ale lui Liviu Dragnea in perioada campaniei electorale. Ea a afirmat chiar, in timpul mitingului PSD de la Galati, ca Romania este „tara lui Liviu Dragnea”.
Victorie din închisoare pentru Dragnea în fața PNL. Ce sentință au dat judecătorii
Ultima Ora Justiție

Bombă. Judecătorii au decis. Liviu Dragnea va fi audiat. Nu mai are scăpare

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis reaudierea lui Liviu Dragnea de către completul de 5, judecătorii punându-i în vedere liderului PSD să se prezinte la termenul de pe 18 martie. Magistraţii au mai acceptat reaudierea a doi inculpaţi şi cinci martori.

„Admite, în parte, cererile de administrare de probe formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, de inculpaţii Alesu Floarea, Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa. Încuviinţează administrarea probei testimoniale cu următorii martori: Dumitru Jenica – pentru Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi inculpaţii Alesu Floarea şi Şefu Olguţa; Oprescu Silvia şi Dumitrescu Mircea – pentru inculpatul Dragnea Nicolae Liviu; Neagu Valerica şi Lazăr Lucian pentru inculpata Şefu Olguţa”, se arată în decizia magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Instanţa a dispus citarea martorilor pentru termenul din 18 martie 2019.

Totodată, judecătorii au mai decis reaudierea inculpaţilor Liviu Dragnea şi Olguţa Şefu şi le-a pus în vedere să se prezinte tot la termenul din 18 martie 2019, relatează mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.