Cristiano Ronaldo vva juca trei ani la AL Nassr
Cristiano Ronaldo vva juca trei ani la AL Nassr
Ultima Ora Sport

Bombă în fotbal. Cristiano Ronaldo se retrage

Cristiano Ronaldo (35 de ani) ia în calcul retragerea din fotbal! Totul s-ar putea întâmpla mai repede decât se aştepta oricine, la sfârşitul acestui sezon, deşi portughezul pare într-o formă de invidiat şi dă impresia că poate juca fără probleme câteva sezoane bune, conform mediafax.ro

Totuşi, Ronaldo recunoaşte că mai poate duce ani serioşi la un nivel foarte bun. O decizie finală va fi luată în perioada următoare, iar anunţul public va fi făcut la finalul stagiunii în curs. Rezultatele cu Juventus ar putea fi decisive cu privire la cariera sa. ”E posibil să-mi închei cariera anul următor, dar, de asemenea, pot juca până la 40 sau 41 de ani. Nu mă gândesc la asta încă, nu ştiu ce se va întâmpla. Vreau doar să mă bucur de moment”, a declarat Ronaldo pentru TVI.

Ronaldo este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie! Alături de Messi a dominat ultimii ani pe plan internaţional. În toată cariera, la nivelul echipelor de club, portughezul a marcat 601 goluri, a pasat decisiv de 210 ori şi a bifat 803 meciuri. Ronaldo a cucerit 29 de trofee în carieră, cu echipele de club, şi două cu naţionala Portugaliei (Campionatul European şi Liga Naţiunilor).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.