Bombă în Cazul Caracal. Iubitul adolescentei face dezvăluirea de senzație. Alexandra Trăiește
Alertă. Alexandra Măceșanu trăiește. Declarații de ultim moment
Ultima Ora Breaking News Justiție Social

Bombă în Cazul Caracal. Iubitul adolescentei face dezvăluirea de senzație. Alexandra Trăiește

ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost descoperit de specialiști, în urma expertizării fragmentelor osoase prelevate din butoiul în care Gheorghe Dincă a incinerat-o pe adolescentă, numai că atât unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, cât și familia consideră că fata nu este moartă.

Iubitul Alexandrei Măceșanu, cel care va fi audiat în ”cazul Caracal”, este de părere, la rândul său, că Alexandra trăiește. Va merge în fața procurorilor DIICOT pentru a povesti ce s-a întâmplat în ziua dispariției Alexandrei și, chiar dacă nu știe unde s-ar afla iubita sa, refuză să accepte moartea ei.

„Ar trebui să mă audieze ca să spun cum s-a întâmplat în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea. Nu am mai vorbit cu ea după ce mi-a spus că ne vedem pentru că nu mi-a mai răspuns. Nu m-au anunțat că urmează să fiu audiat, nu am auzit nimic. Dar sigur că mă voi prezenta”, a spus Marian.

„Eu nu cred că Alexandra e moartă. Nu știu unde ar putea fi”, a mai declarat iubitul fetei, conform antena3.ro.

Iubitul Alexandrei Măceşanu va fi audiat la DIICOT. Avocatul familiei fetei care ar fi fost arsă în butoi de Gheorghe Dincă a făcut cererea, iar procurorii DIICOT au acceptat.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.