BOMBĂ. FOTO. Jandarmii, percheziționați de procurorii militari. Șeful acestora dus cu duba la Parchet 3
Justiție Ultima Ora

BOMBĂ. FOTO. Jandarmii, percheziționați de procurorii militari. Șeful acestora dus cu duba la Parchet

Procurorii militari au efectuat percheziţii în cursul zilei de luni, la Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie (IJJ) Maramureş, de unde au fost ridicate în vederea cercetării înscrisuri informatice, a anunţat Inspectoratul General al Jandarmeriei Române (IGJR).

„Confirmăm că au fost efectuate, sub coordonarea procurorului militar, percheziţii la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Maramureş, de unde au fost ridicate înscrisuri şi sisteme informatice” a precizat IGJR.

În context, Jandarmeria Română a mai subliniat că sprijină întotdeauna cu resurse umane şi logistice orice demers al organelor de urmărire penală pentru aflarea adevărului.

„Şi în acest context ne reafirmăm disponibilitatea de sprijin necondiţionat pentru instituţiile statului.

Jandarmeria Română este o instituţie care respectă demnitatea şi integritatea tuturor angajaţilor şi este prima interesată în aflarea adevărului, cu respectarea procedurilor legale”, a mai precizat IGJR.

Conform unor surse apropiate anchetei, inspectorul şef al IJJ Maramureş, Marcel Florişteanu, a fost dus pentru audieri la Cluj Napoca.

BOMBĂ. FOTO. Jandarmii, percheziționați de procurorii militari. Șeful acestora dus cu duba la Parchet 4

De asemenea, pe adresa inspectorului şef al IJJ Maramureş, o fostă angajată a depus o plângere penală în care susţine că ar fi fost hărţuită sexual de acesta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.