Boloni dezvăluie de ce nu a semnat contractul pentru a deveni antrenorul Naționalei. ”Supărat nu sunt, dar trist da. Plec puţin trist, visam altceva" 1
Sport Ultima Ora

Boloni dezvăluie de ce nu a semnat contractul pentru a deveni antrenorul Naționalei. ”Supărat nu sunt, dar trist da. Plec puţin trist, visam altceva”

Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şi-a dorit să devină selecţionerul României, dar s-a lovit de probleme ilogice.

„În cariera mea de antrenor şi jucător am semnat multe contracte. Am stat de vorbă cu mulţi oameni care aparţineau elitei fotbalului european, dar niciodată nu m-am izbit de atâtea probleme. Pentru mine, ilogice. Atâtea probleme care poate pentru dumneavoastră erau minore.

Eu aşa simţeam, că aceste mici probleme care se adăugau, mă deranjau atât de mult încât simţeam că va fi greu să dai totul. Ca să reuşeşti, trebuie să dai 150% din timp. Eu aşa cred, că lipsa acestei logici, pur şi simplu, mă împiedica să fac pasul înainte.

Atunci au început negocierile. Eu nu am semnat niciodată un contract la care să nu cunosc data sfârşitului. Mă interesa foarte mult calificarea la Campionatul European. Dar dacă ai acest obiectiv, pentru care nu ai foarte mult timp, dar aveam „fentele” mele şi îmi dădeam seama că obiectivul principal este pe plan secundar.

M-a pus pe gânduri şi nu ascund faptul că la un moment dat discuţiile purtate au fost deschise, interesante. Simţeam că mă vreau, dar după aceste dificultăţi de care mă loveam în planul meu, se formula aceeaşi frază cu semnul întrebării. Spuneam, aceşti oameni mă vreau…apoi îmi spuneam: Aceşti oameni mă vreau? Cred că durata negocierilor a deranjat pe toată lumea.

Faptul că şi acum sunt prezent la Bucureşti, nu am părăsit România deloc, am fost prezent pentru discuţii, care au durat mult timp.

Partea financiară a contractului sau durata contractului…mă feresc de diferite influenţe, am încercat şi am reuşit foarte bine să mă ţin departe de mas-media, nu voiam să fiu tulburat. Partea financiară nu a constituit niciodată o problemă, nu a fost o piedică. Supărat nu sunt, dar trist da. Plec puţin trist, visam altceva”, a declarat Boloni, într-o conferinţă de presă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.