Dezastru. Comisia Europeană avertizează. Suntem sub media europeană la abandonul școlar
Bătaie cu pumnii și picioarele între 2 eleve din Vaslui. Imaginile au fost postate pe facebook
Ultima Ora Social

Bătaie cu pumnii și picioarele între 2 eleve din Vaslui. Imaginile au fost postate pe facebook

O bătaie în care două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele a fost filmată în curtea unui liceu din orașul Bârlad, județul Vaslui. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar polițiștii au deschis o anchetă după ce au fost sesizați de psihologul școlii.

Polițiștii din Vaslui au deschis o anchetă, miercuri, de către psihologul Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad, că în curtea școlii a avut loc o altercaie între două eleve.

Cele două fete, cu vârste de 16 și 17 ani s-au luat la bătaie, marți, într-o pauză, iar conflictul a fost filmat de colegi, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum cele două fete se lovesc cu pumnii și picioarele până în momentul în care unul dintre cei care asistă la bătaie intervine și încearcă să le despartă.

Politiștii au fost sesizați în cursul zilei de miercuri de psihologul școlii și au deschis un dosar pentru loviri și violențe.

„Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțunii de loviri și alte violențe”, a declarant Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, incidentul a avut loc în cursul zilei de marți, la Liceul Mihai Eminescu din Bârlad, cele două eleve având inițial un conflict verbal, iar mai apoi luându-se la bătaie.

Până la ora publicării acestei știri, Gabriela Plăcintă, inspectorul școlar general al IȘJ Vaslui, nu a putut fi contactată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.