Contracandidatul lui Augustin Lazăr, critici la adresa actualului procuror general, după susținerea lui Kovesi
Ultima Ora Justiție

Augustin Lazăr, detalii despre ancheta Laurei Codruța Kovesi. ”Alți magistrați să se abțină”

Secția pentru anchetarea magistraților din Parchetul General va da vineri mai multe informații despre dosarul vizând-o pe fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi, a anunţat procurorul general Augustin Lazăr, adăugând că alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii pe această temă, conform legii.

„Despre dosarele în curs pot da informații doar secțiile care le instrumentează. Mâine vom afla mai multe informații de la Secția pentru instrumentarea infracțiunile din justiție. Alți magistrați trebuie să se abțină de la comentarii, conform legii”, a declarat joi procurorul general Augustin Lazăr, pentru HotNews.ro.

Şefa Secţiei de anchetare a magistraţilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineaţă, că dosarul în care este citată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. Ea spune că, dacă Laura Codruţa Kovesi nu se va prezenta la audierea de vineri, există măsuri procesuale referitoare la modalităţile de citare şi la aducerea persoanei cercetate.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.