Atentat Terorist în Olanda. Două explozii, una la o clădire de birouri din Amsterdam și alta la Poșta din orașul Kerkrade 1
Breaking News Externe Social Ultima Ora

Atentat Terorist în Olanda. Două explozii, una la o clădire de birouri din Amsterdam și alta la Poșta din orașul Kerkrade

Două explozii au avut loc miercuri, una la o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk din Amsterdam, alta la poșta din Kerkrade, iar poliția suspectează colete capcană, anunță Times Netherlands. În niciuna dintre explozii nu au fost răniți, a anunțat poliția din Amsterdam și Limburg pe Twitter.

Explozia din Amsterdam a avut loc într-o clădire de birouri din cu puțin înainte de ora locală 08.00 (09.00 ora României – n.r.). Din primele informații explozia a fost provocată de un colet suspect trimis prin poștă. Autoritățile olandeze au transmis că nu au existat victime, dar presa locală scrie că el puțin o ambulanță a fost trimisă la clădirea de birouri din cartierul Sloterdijk din vestul orașului Amsterdam.

Explozia din orașul Kerkrade a avut lor la o companie poștală din Wiebachstraat. Un obiect suspect a fost raportat la poliție la ora 8.33 (9.33, ora României – n.r.), iar autoritățile au fost chemate din cauza unei explozii la ora 8.54 (9.54, ora României – n.r.). Geniștii anchetează locul.

The Kerkrade explosion happened at a postal company on Wiebachstraat. A suspicious item was first reported to the police at 8:33 a.m., and the police were called out for an explosion at 8:54 a.m. Explosive experts are at the scene to investigate.

„Încă nu știm dacă există o legătură între acest incident și explozia coletului din Amsterdam”, au transmis reprezentanții poliției din Limburg.

(sursa: Mediafax)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.