ATAC SÂNGEROS! Cinci persoane au fost ucise şi alte două au fost rănite, în Norvegia! Ucigașul a tras cu un arc cu săgeți! 3
Externe Ultima Ora

ATAC SÂNGEROS! Cinci persoane au fost ucise şi alte două au fost rănite, în Norvegia! Ucigașul a tras cu un arc cu săgeți!

Cinci persoane au fost ucise de un bărbat care a tras cu un arc cu săgeți, alte două au fost rănite, iar poliţia nu exclude un act terorist.

Poliţia a anunţat că incidentul a avut loc în oraşul Kongsberg, în jurul orei locale 18.30.

Şeful poliţiei Oeyvind Aas a anunţat că suspectul a fost prins şi pare să fi acţionat de unul singur.

Suspectul s-ar fi plimbat prin tot oraşul, atacând oameni în diverse locuri, iar autorităţile au acoperit mai multe zone.

Presa locală anunţă că atacatorul a deschis atacul la un supermarket Coop Extra. Locuitorilor li s-a ordonat să rămână în locuinţe. Suspectul a fost dus la o secţie de poliţie din oraşul Drammen şi avea asupra sa mai multe arme şi cuţite.

În urma atacului, conducerea Poliţiei a decis ca toţi poliţiştii să poarte arme de foc. În mod normal, poliţiştii norvegieni sunt neînarmaţi, dar ofiţerii au acces la arme, dacă este necesar.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii