El este CRIMINALUL celor doi bătrâni de 75 și 78 de ani din Timișoara
El este CRIMINALUL celor doi bătrâni de 75 și 78 de ani din Timișoara
Ultima Ora Social

Atac în Parcul Tineretului. 2 copii au fost amenințați cu cuțitul de un bărbat

 Doi copii în vârstă de 10, respectiv 13 ani au fost amenințați în Parcul Tineretului din Capitală de un bărbat în vârstă de 64 de ani, care avea două cuțite asupra lui. Polițiștii au intervenit și l-au imobilizat pe agresor, nefiind nimeni rănit, conform mediafax.ro

„Ieri după amiază (marți n .r.), unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat în misiune de patrulare în parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de către doi minori. Speriați, aceștia le-au povestit agenților locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuțite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii – cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenții locali au procedat la prinderea și imobilizarea acestuia”, informează reprezentanții Poliției Locale.

Bărbatul a fost percheziționat de polițiști, iar asupra sa au fost găsite două cuțite cu lama de 10 centimetri.

„În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numește S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul București, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, mai spune sursa citată.

Bărbatul era în stare de ebrietate, au precizat surse din poliție, pentru MEDIAFAX.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.