Pietoni măcelăriți cu automatul, din mașină, în Italia 1
macelariti
Ultima Ora Externe

Pietoni măcelăriți cu automatul, din mașină, în Italia

Cel puţin patru persoane de origine străină au fost rănite după ce indivizi neidentificaţi, aflaţi într-un vehicul în mişcare au început să tragă în pietoni, în oraşul Macerata din centrul Italiei, poliţia reuşind în scurt timp să reţină un suspect, informează site-ul postului BBC News.

Autorităţile locale au sfătuit locuitorii să rămână în locuinţe din cauza incidentului, care se pare că nu s-a încheiat.

Poliţia a anunţat că au reţinut un bărbat în acest caz, acesta avea steagul Italiei înfăşurat în jurul gâtului său în momentul arestării. Toate persoanele rănite erau de origine străină, a precizat poliţia.

Se pare că atacatorii au vizat imigranţi, potrivit primelor informaţii.

Focuri de armă s-au auzit în zonele Via Spalato şi Via dei Velini, două zone cheie în cadrul unei anchete privind uciderea unei tinere de 18 ani, al cărei cadavru a fost descoperit miercuri. Un bărbat de origine nigeriană a fost arestat în legătură cu acest caz.

Primele informaţii sugerează că ar exista o legătură între cele două incidente.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii