Anunțul meteorologilor. Cum va fi vremea în următoarele zile 1
Social Ultima Ora

Anunțul meteorologilor. Cum va fi vremea în următoarele zile

România va fi traversată de un front de aer polar, minimele se vor situa între 3 și 7 grade Celsius, maximele nu vor mai depăşi 18 -19 grade, iar local vor cădea ploi slabe, lapoviţă şi ninsoare.

În Bucureşti, temeperaturi rămân puțin mai ridicate decât în restul teritoriului,  cu o maximă de 16-17 grade şi o minimă de 5-6 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

În regiunile din jumătatea nordică a ţării şi la munte va ploua, iar noaptea îns special în Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei ploile se vor transforma la început în lapoviţă apoi în ninsoare.

La munte, ziua precipitaţiile vor fi mixte, iar din a doua parte a zilei sunt prognozate ninsori. Vântul va sufla slab, cu intensificări temporare ziua în vest şi nord-est, iar noaptea în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 19 grade, iar cele minime între -3 şi 8 grade.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii