Anunț de la meteorologi. Ce vreme așteptăm în următoarele zile
Prognoza meteo. Ce temperaturi așteptăm până la sfârșitul lunii
Ultima Ora Social

ANUNȚ METEO. Vom avea ploi până la sfârșitul lunii. Vezi ce temperaturi ne așteaptă

ANUNȚ METEO. Vom avea ploi până la sfârșitul lunii. Vezi ce temperaturi ne așteaptă

Meteorologii anunță că ploile se vor extinde pe tot teritoriul țării de miercuri. Temperaturile rămân cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi capricioasă până la sfârșitul lunii.

„De mați, se înmulțesc ploile, ca și apariție, dar și ca arie. Dacă luni au fost doar câteva celule, de marți vor apărea și în sudul extrem, în sud-est, dar în Bucuești mai puțin. De miercuri, vor fi pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ, cam pe tot teritoriul țării. Temperaturile vor fi modeste, undeva în jurul celor normale, cu 30-31 de grade în sud, pentru că vorbim de intervale cu ploaie. Vor fi mai scăzute în zonele nordice și centrale, acolo unde sunt mai multe perioade cu nori, cu 22-24 de grade Celsius”, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Șerban, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit surisei citate, zilele cu ploaie se vor menține până la sfârșitul lunii

„Rămânem în masă instabilă până la sfârșitul lunii. Adică vom avea ploi frecvent după-amiaza și seara în mod deosebit, cele mai expuse fiind zonele de deal și de munte, dar și în restul țării”, mai explică meteorologul.

În ceea ce privește zilele de caniculă, mai ales că suntem în mijlocul verii și că, până acum, nu a existat un astfel de episod, meteorologul are vești bune

„Nu se întrevede nimic, poate un semnal slăbuț, spre sfârșitul lunii, dar se poate schimba de la o zi la alta”, mai spune Alina Șerban, meteorolog ANM.

Citește și : Prognoza ANM : Ce vreme ne va aștepta în următoarele două săptămâni

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.