Anunț de ultimă oră de la FRF. Meciul România-Norvegia se va disputa pe Arena Națională
arena nationala
Ultima Ora Sport

Anunț de ultimă oră de la FRF. Meciul România-Norvegia se va disputa pe Arena Națională

Federația Română de Fotbal a anunțat, marți, că meciul România – Norvegia, din preliminariile EURO 2020, va avea loc pe Arena Națională.

Partida dintre cele două țări va avea loc în a opta rundă din grupa F a calificărilor pentru turneul final din 2020. Meciul se va disputa pe 15 octombrie 2019, de la ora 21:45.

Până la meciul România – Norvegia, tricolorii vor mai disputa alte trei meciuri în grupa de calificare. Elevii lui Cosmin Contra vor întâlni Spania, tot pe Arena Națională, pe 5 septembrie, Malta, pe 8 septembrie, la Ploiești, pe Stadionul Ilie Oană, și Insulele Feroe, pe 12 octombrie, în deplasare.

După patru meciuri din preliminarii, România ocupă locul 3 în grupa F, cu 7 puncte, la egalitate cu Suedia. Lider este Spania, care are 12 puncte.

Arena Națională va găzdui patru partide de la EURO 2020, trei din grupa C (14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală (29 iunie 2020). În cazul calificării, naționala României va juca cel puțin două partide din faza grupelor pe Arena Națională.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.