Tudorel Toader, ultima declarație din postul de Ministru al Justiției. ”Se pot face lucruri mai multe și mai bine”
Tudorel Toader, ironic la adresa procurorilor din cazul Caracal. ”Greu de înțeles știința”
Ultima Ora Justiție

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ al lui Tudorel Toader. Care sunt cele 3 propuneri pentru conducerea DIICOT

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ al lui Tudorel Toader. Care sunt cele 3 propuneri pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat luni că pe 28 ianuarie candidaţii ce urmează să fie propuşi pentru funcţii de conducere la DIICOT vor fi audiaţi de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

„28 ianuarie 2019, orele 11.00.

CSM, prin sectia pentru procuroti, va audia candidatii ce urmeaza a fi propusi pentru functii de conducere la DIICOT, dupa cum urmeaza:

1. Albu Alina – procuror sef sectie – sectia de combatere a criminalitatii organizate;

2. Voicu Bogdan Felician – procuror sef sectie – sectia de combatere a traficului de droguri;

2. Stoica Doru-Gabriel – procuror sef sectie – sectia de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice.

Ulterior avizului consultativ, respectivele propuneri vor fi transmise presedintelui Romaniei!”, scrie ministrul Toader pe Facebook.

În schimb, CSM anunţă că abia în şedinţa de joi, 10 ianuarie, a Secţiei pentru Procurori va fi stabilit calendarul în vederea examinării propunerilor ministrului justiţiei de avizare a numirii celor trei procurori.

Tot în şedinţa din 10 ianuarie, Secţia pentru procurori a CSM va analiza numirile în alte funcţii de conducere la DIICOT, pentru care nu este nevoie de semnătura preşedintelui:

1. Numirea domnului procuror OPREA EDI IONUŢ în funcţia de procuror şef al Serviciului de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Secţiei de combatere a criminalităţii organizate a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.(25991/2018)

2. Numirea doamnei procuror MOCANU MANUELA BOGDANA în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Brăila din cadrul Serviciului teritorial Galaţi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.(25991/2018)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.