Ambulanță chemată la Casa Groazei. Mamei Luizei i s-a făcut rău 5
Ambulanță chemată la Casa Groazei. Mamei Luizei i s-a făcut rău
Ultima Ora Social

Ambulanță chemată la Casa Groazei. Mamei Luizei i s-a făcut rău

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marți, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În fața casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanță, conform mediafax.ro

După ce a încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău.

Femeia a primit sprijin din partea forțelor de ordine, apoi a fost chemată o ambulanță în fața casei lui Gheorghe Dincă.

La această oră, medicii din Ambulanță verifică starea de sănătate a femeii.

Marți se face reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Ziua a început cu scandal, după ce mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O polițistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acțiunea din locuința lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpușă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii