Alexandru Cumpănașu, propunere de ultim moment. Cere înființarea Poliției Școlilor 1
Sindicaliștii cer măsuri dure pentru combaterea violenței din școli. S-au cheltuit bani degeaba
Ultima Ora Social

Alexandru Cumpănașu, propunere de ultim moment. Cere înființarea Poliției Școlilor

Alexandru Cumpănașu anunță că va propune conducerii Ministerului de Interne înființarea Poliției Școlilor, o structură care ar putea asigura prezența unui jandarm în toate școlile din România, pentru a fi combătută criminalitatea și pentru a proteja elevii.

„Racolarea fetelor de la varste fragede prin metode diverse pt prostitutie, coruperea tinerilor sa consume droguri, rechinii care dau tarcoale pt violarea si santajarea fetelor, organizarea in grupuri infractionale pt colectarea de „taxa de protectie” de la elevi sunt doar cateva dintre grozaviile care au devenit un fenomen scapat de sub control de catre stat. De aceea voi propune Ministrului de Interne infiintarea Politiei Scolilor, astfel incat la fiecare liceu din Romania sa existe cel putin un jandarm in uniforma si scolile in loc sa faca tot felul de smecherii cu firme de paza care angajeaza tot felul de batranei de care nu se sperie nici musca mai bine platesc mai putini bani Jandarmeriei si pe tot parcursul orelor acesta vegheaza si intervine in forta”, a scris pe Facebook unchiul Alexandrei.

Cumpănașu mai subliniază că această structură pe care o propune ar putea să ajute poliția cu informații. Împreună cu un grup din Coaliția pentru Dezvoltarea României, Cumpănașu a dezvoltat deja un astfel de proiect de ordin de ministru, pe care îl va transmite ministrului de Interne.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.