Cumpănașu și-a depus la BEC candidatura la prezidențiale. A strâns peste 230.000 de semnături
Alexandru Cumpănașu, detalii explozive. A dat de urma Alexandrei
Social Ultima Ora

Alexandru Cumpănașu face public raportul Ministerului Sănătății în Cazul Caracal. Alexandra nu e moartă

Alexandru Cumpănaşu a făcut, vineri, public, raportul corpului de control al Ministerului Sănătăţii (MS) după verificările de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

O primă informaţie din raport e aceea că în document nu se pomeneşte nicăieri că Alexandra Măceşanu ar fi moartă. ‘În acest document nu se vorbeşte despre niciun deces al Alexandrei’, a spus Cumppănaşu.

Acesta spune că una dintre deficienţele găsite de corpul de control la instituţie este aceea că Institutul nu are un birou de presă pentru segementul de comunicare publică.

‘Raportul mai spune că nu au voie să dea informaţii de niciun fel către nimeni din activitatea lor. Noi avem cronologia acestui eveniment’, mai spune Cumpănaşu.

El arată că pe 8 august procurorii DIICOT au trimis la INML alte probe pentru expetizare. ‘Nu ştiam aşa ceva. Vorbim de probe de competenţa INML. Din acest raport reiese acest aspect, că există alte probe ce vizează verificarea de către INML. Cu siguranţă e o sincopă mare pe 8 august’, e explicat bărbatul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.