ALERTĂ! Trei bărbați omorâți într-un parc din Londra! Atacatorul a fost arestat 1
Ultima Ora Externe

ALERTĂ! Trei bărbați omorâți într-un parc din Londra! Atacatorul a fost arestat

Trei persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite după ce au fost înjunghiate sâmbătă într-un parc din Reading (sud-estul Angliei), un bărbat fiind arestat, relatează The Guardian.

Un bărbat de 25 de ani din Reading a fost arestat la locul atacului, fiind suspectat de crimă, a anunţat poliţia, care a precizat că nu mai caută nicio altă persoană în legătură cu acest incident.

Atacul nu este tratat la acest moment ca având motivaţie teroristă, a declarat unul dintre şefii poliţiei, care a precizat că rămân deschise toate opţiunile în legătură cu motivul acestuia şi  că ancheta este sprijinită de poliţia antiteroristă.

ALERTĂ! Trei bărbați omorâți într-un parc din Londra! Atacatorul a fost arestat 2

Conform aceleiaşi surse, nu există indicii că mai există vreun pericol, dar a cerut cetăţenilor să rămână vigilenţi şi să anunţe poliţiei orice li se pare suspect.

La mai multe ore după atac, poliţia a organizat un raid într-un bloc de apartamente din Reading, raid la care au participat şi ofiţeri din poliţia antiteroristă specializaţi în arme de foc.

În zonă a fost sporită prezenţa poliţiştilor, ancheta fiind încă în desfăşurare, iar accesul nu este încă permis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii