ALERTĂ! Piețele rămân descise în perioada stării de alertă. Orban învins de Ciolacu 5
Ultima Ora Politic

ALERTĂ! Piețele rămân descise în perioada stării de alertă. Orban învins de Ciolacu

Deputații au votat un amendament la legea piețelor, în care se prevede că acestea rămân deschise pe perioada stării de alertă.

Amendamentul a fost depus de liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban a decis închiderea piețelor acoperite. Actul normativ va merge la promulgare la președintele Iohannis.

 

„Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”, arată amendamentul admis formulat de Marcel Ciolacu şi Daniel Zamfir la proiectul de lege.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii