SCANDAL MONSTRU ÎN PARLAMENT! ȘERBAN NICOLAE AMENINȚAT CU DNA! 3
Politic Ultima Ora

SCANDAL MONSTRU ÎN PARLAMENT! ȘERBAN NICOLAE AMENINȚAT CU DNA!

Legea care prevede stabilirea datei alegerilor locale se află în dezbatere, la Senat, unde Șerban Nicolae, este președintele Comisiei juridice.

Șerban Nicolae este acuzat de colega sa de la PNL, Iulia Scântei, că este ilegal președintele acestei comisii, întrucât a demisionat din PSD, partid care are țefia acestei comisii.

”În mai puțin de oră, vom asista la o nouă încercare de confiscare a Președinției Comisiei Juridice a Senatului de către avocatul corupților, senatorul Șerban Nicolae.

Mâna dreaptă a condamnatului Liviu Dragnea în asaltul PSD de măcelărire a Legilor Justiției vreme de trei ani, senatorul Șerban Nicolae a demisionat la 22 octombrie din PSD fiind înlăturat de pe listele de candidați ale acestui partid la alegerile din 6 decembrie.

Nicolae va candida pentru un nou mandat de senator din partea PER.

Pe site-ul Senatului, Serban Nicolae este azi senator NEAFILIAT, prin urmare nu aparține niciunui grup parlamentar.

Judecătorii Curții Constituționale lovitură fatală pentru Dragnea și Tăriceanu. Totul s-a terminat Coaliția de guvernare PSD-ALDE condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu a adoptat la Senat într-o viteză fulgerătoare modificările aduse Codului penal,

Potrivit Regulamentului Senatului, “Pierderea calităţii de membru al unui grup parlamentar atrage încetarea de drept a funcţiei de conducere în cadrul unei comisii parlamentare” (art.53 alin.3).

Senatorul Serban Nicolae NU mai este presedintele Comisiei Juridice a Senatului. În mod abuziv si nelegal a convocat sedinta Comisiei Juridice pentru azi, ora 10.30, exclusiv cu scopul de a vota respingerea cererii de reexaminare a Presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea organizarii alegerilor parlamentare.

Cer public tuturor membrilor Comisiei Juridice să respecte Regulamentul Senatului și să înceteze orice încercare de uzurpare de functii publice și de conducere a lucrarilor Senatului “pe persoană fizica”, scrie Iulia Scântei.

SCANDAL MONSTRU ÎN PARLAMENT! ȘERBAN NICOLAE AMENINȚAT CU DNA! 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.