Zarvă la Aeroportul Otopeni. Radu Mazăre este așteptat cu lunetiști
Ultima Ora Social

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazăre este așteptat cu lunetiști

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, iar luni seara, în jurul orei 20:00, va ateriza pe Aeroportul Otopeni. O echipă de polițiști a fost trimisă în insula africană pentru a-l aduce pe fostul primar al Constanței, iar pe aeroport va avea parte de măsuri extreme de securitate.

Pe lângă diviziile specializate ale trupelor speciale, pe aeroport au fost instalați și lunetiști. Nu se știe dacă special pentru Radu Mazăre sau pentru securitatea oaspeților care aterizează, zilnic, pe Aeroportul Otopeni, în condițiile în care România deține președinția Consiliului UE. Conform unor surse, aeronava care îl aduce pe Mazăre ar urma să fie garată într-un loc special, pentru ca presa să nu aibă acces la condamnat.

Potrivit procedurilor, după ce este adus în țară, fostul primar trebuie încarcerat și apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii