Ludovic Orbana făcut anunțul. Va fi jale la Curtea Constituțională! ”Trebuie schimbată componenţa Curţii Constituţionale, trebuie eliminaţi politrucii de acolo”
Ludovic Orbana făcut anunțul. Va fi jale la Curtea Constituțională! ”Trebuie schimbată componenţa Curţii Constituţionale, trebuie eliminaţi politrucii de acolo”
Ultima Ora #CURTEA CONSTITUTIONALA Social

ALERTĂ! Lovitura de grație pentru judecătorii Curții Constituționale! Ce-i îndeamnă șeful Guvernului pe români. ”Nu faceți asta!”

Judecătorii Curții Constituționale au decis că o persoană îmbolnăvită de COVID-19 nu trebuie să stea în izolare, carantină și nici nu poate fi spitalizat.

Premierul Orban a reacționat dur la decizia dată de judecătorii CCR, în contextul în care, numărul infectărilor cu CORONAVIRUS crește de la o zi la alta, după ce s-au luat măsurile de relaxare.

„Prima consecință e că pacienții pot fi externați și nu pot fi opriți. A doua e că nu mai putem aplica măsura carantinării la domiciliu. CCR a decis că un om cu COVID poate circula pe stradă.

Astfel de măsuri sunt adoptate la nivel european. Măsurile existau în OUG 11. Cum nu existau?

Păi noi avem o lege: legea 55 care prevede starea de alertă.

Curtea nu este la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre. Imediat ce am văzut decizia am structurat o lege.

Rugămintea mea către populație e să nu țină cont de decizia CCR. Să țină cont de regulile firești!”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

ALERTĂ! Lovitura de grație pentru judecătorii Curții Constituționale! Ce-i îndeamnă șeful Guvernului pe români. ”Nu faceți asta!” 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.