ALERTĂ! Lovitura de grație pentru judecătorii Curții Constituționale! Ce-i îndeamnă șeful Guvernului pe români. ”Nu faceți asta!” 1
Ultima Ora #CURTEA CONSTITUTIONALA Social

ALERTĂ! Lovitura de grație pentru judecătorii Curții Constituționale! Ce-i îndeamnă șeful Guvernului pe români. ”Nu faceți asta!”

Judecătorii Curții Constituționale au decis că o persoană îmbolnăvită de COVID-19 nu trebuie să stea în izolare, carantină și nici nu poate fi spitalizat.

Premierul Orban a reacționat dur la decizia dată de judecătorii CCR, în contextul în care, numărul infectărilor cu CORONAVIRUS crește de la o zi la alta, după ce s-au luat măsurile de relaxare.

„Prima consecință e că pacienții pot fi externați și nu pot fi opriți. A doua e că nu mai putem aplica măsura carantinării la domiciliu. CCR a decis că un om cu COVID poate circula pe stradă.

Astfel de măsuri sunt adoptate la nivel european. Măsurile existau în OUG 11. Cum nu existau?

Păi noi avem o lege: legea 55 care prevede starea de alertă.

Curtea nu este la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre. Imediat ce am văzut decizia am structurat o lege.

Rugămintea mea către populație e să nu țină cont de decizia CCR. Să țină cont de regulile firești!”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

ALERTĂ! Lovitura de grație pentru judecătorii Curții Constituționale! Ce-i îndeamnă șeful Guvernului pe români. ”Nu faceți asta!” 2

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii