Alertă. O româncă de 14 ani a fost răpită în Italia. Mesajul transmis părinților este cutremurător
Ultima Ora Social

Alertă. O româncă de 14 ani a fost răpită în Italia. Mesajul transmis părinților este cutremurător

Fiica de doar 14 ani a unor români din Italia a fost răpită. Ea locuia împreună cu părinții într-o localitate în apropierea orașului Milano. În ziua de 14 ianuarie ea a plecat la școală, iar de atunci nu familia nu mai știe nimic de e.

În ziua dispariției fetei, părinții au primit un apel telefonic, iar cuvintele auzite i-au cutremurat: „Nu vă mai faceți griji pentru fiica voastră, ea este a mea acum și nu se va mai întoarce acasă”.

Elena plecase la orele 7:30 dimineața de acasă și atunci a fost ultima dată când apropiații au văzut-o și au vorbit cu ea. Disperate, rudele au depus plângere la carabinieri și speră ca adolescenta să se întoarcă în siguranță. Ele s-au adresat și unei emisiuni care se ocupă cu mediatizarea și anchetarea cazurilor de dispariție, relatează rotalianul.ro.

Cine i-a sunat pe părinții fetei

Se pare că părinții au aflat că fiica lor ar fi fost răpită de un tânăr. Ei nu au reușit să ia legătura cu acesta, dar au fost contactați de unchiul lui. El i-a avertizat pe aceștia să nu o mai caute pe Elena. Mai mult decât atât, el l-a amenințat pe tatăl ei: „Dacă o mai cauți, te omor”, a spus el înainte de a declara că nu știe unde se află nepotul lui.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.