ALERTĂ! Ministrul de interne,Lucian Bode, dă semnalul! Scaunul lui Arafat se clatină! 1
Exclusiv Social Ultima Ora

ALERTĂ! Ministrul de interne,Lucian Bode, dă semnalul! Scaunul lui Arafat se clatină!

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni dimineață, că modul în care a fost organizată externarea pacienților de la Spitalul Foișor nu a fost deloc în regulă, susținând că decizia de mutarea a pacienților a fost luată, în fiecare caz în parte, de medicul curant împreună cu pacientul și cu familia acestuia.

Lucian Bode susține că și în cazul pacientului care a fost introdus în portbagajul mașinii familiei a fost o decizie luată de comun acord de medic și familie, mașina fiind modificată pentru a permite transportul. Lucian Bode ar spus că el nu ar fi lăsat „niciodată” ca pacienții să fie „traumatizați” în miez de noapte.

„Sunt multe lucruri de discutat. Aici vorbim de cauze, dar efectul l-am văzut cu toții și așa ceva este inadmisibil să se mai întâmple”, a spus Bode.

În opinia lui Bode, ar fi fost „absolut la îndemâna” celor care au realizat externările să folosească ambulanțele pentru transportul tuturor pacienților, care să intre în curtea spitalului, ceea ce s-ar fi întâmplat după câteva ore și după ce i-ar fi cerut secretarului de stat, Raed Arafat, să „găsească o soluție urgent”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.