ALERTĂ! Măsuri speciale de siguranță la metrou. Accesul în stații limitat de forțele de ordine 1
Ultima Ora Social

ALERTĂ! Măsuri speciale de siguranță la metrou. Accesul în stații limitat de forțele de ordine

Personalul de pază susţinut de Poliţia Metrou şi alte forţe de ordine publică vor limita, după caz, accesul călătorilor în staţiile de metrou. Se va recurge la această măsură pentru evitarea supra aglomerării.

Accesul călătorilor în staţiile de metrou ar putea fi restricţionat. Decizia a fost luată după ce reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, ai Poliţiei Metrou s-au întâlnit cu reprezentanții Metrorex pe fondul evoluţiei cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 şi al urgenţelor medicale cu care s-a confruntat Metrorex.

Alertă. Incendiu la metrou! Călătorii au fost evacuați

”În cadrul întâlnirii, în urma analizelor efectuate s-au concluzionat următoarele: personalul medical care efectuează intervenţia va avea în vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situaţia o permite; personalul de pază, împreună cu Poliţia Metrou şi cu alte forţe de ordine publică, precum şi salvatorii Metrorex, vor asigura protecţia zonei de intervenţie; personalul de pază susţinut de Poliţia Metrou şi alte forţe de ordine publică, vor limita după caz, accesul călătorilor în staţiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerării”, transmite Metrorex.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.