Alertă la Azuga. Un turist canadian a fost atacat de urs 5
Ultima Ora Social

Alertă la Azuga. Un turist canadian a fost atacat de urs

Un turist canadian în vârstă de 54 de ani a fost atacat de un urs la Azuga, unde se afla cu cortul. Turistul, care a scăpat cu câteva zgârieturi, era singur în cort și dormea când a fost atacat de urs, potrivit Mediafax.

Turistul din Canada se afla cu cortul pe Valea Mărului din Azuga. Potrivit reprezentanților IJJ Prahova, în noaptea de miercuri spre joi, cetățeanul canadian a sunat la 112 și a anunțat că a fost atacat de un urs.

„Ajuns la fața locului, echipajul de jandarmi a solicitat sprijinul S.A.J. Prahova, care a acordat primul ajutor persoanei în cauză, aceasta refuzând internarea”, arată IJJ Prahova.

Turistul era singur în cort și dormea când a fost atacat de urs. Animalul a venit, cel mai probabil, după mâncare. Potrivit medicilor, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost zgâriat la mâna dreaptă și a refuzat să fie transportat la spital.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii