ULTIMA ORĂ. Două persoane AUDIATE în cazul dosarului agresiunii femeii JANDARM
Ultima Ora Social

ALERTĂ. Jandarmerița bătută la mitingul Diasporei părăsește brigada. Ce va face în continuare

ALERTĂ. Jandarmerița bătută la mitingul Diasporei părăsește brigada. Ce va face în continuare

Jandarmeriţa Ştefania s-a arătat deranjată de faptul că după ce a fost aproape linşată în Piaţa Victoriei, nu este privită ca victimă ci, din contră, oamenii au ajuns să arate Jandarmeria ca agresori.

Într-un interviu acordat postului Antena 3, ea a declarat că ia în calcul o posibilă mutare din structura ”de forţă” a Jandermeriei.

”Ce pot să vă spun este că îmi voi îndeplini în continuare sarcinile de serviciu şi voi lua parte la toate evenimentele din cadrul structurii din care fac parte dar daca acest comportament se consideră a fi unul normal de unele televiziuni, atunci are rost să mă gândesc cum ar fi să mă mut într-o altă structură. Tocmai am auzit zilele trecute cazul unei poliţiste de la secţia 9 Poliţie din Bucureşti care a fost lovită şi cazul unui poliţist din Craiova, dacă nu mă înşel, care a fost lovit cu telefonul în cap. Întrebarea mea este: e normal să admitem acest tip de comportament? Unde aş putea să mă mut să am o siguranţă?”, a declarat Ştefania pentru Antena 3.

ALERTĂ. Jandarmerița bătută la mitingul Diasporei părăsește brigada. Ce va face în continuare 1

Jandarmeriţa a descris şi felul în care a fost bătută, arătându-se indignată de faptul că au existat oameni care s-au arătat dezamăgiţi că a scăpat doar cu câteva zile de spitalizare.

ALERTĂ. Jandarmerița bătută la mitingul Diasporei părăsește brigada. Ce va face în continuare 2

”Din acel moment, mai mulţi bărbaţi au început să ne lovească cu pumnii şi cu picioarele. Eram loviţi cu sete, cu sălbăticie şi în ciuda faptului că îi imploram să se oprească, aceştia nu s-au oprit. M-am temut pentru viaţa mea. Cu ajutorul colegului meu şi a câtorva protestatari am ajuns la colegii mei, după care, pe picioarele mele la ambulanţă şi apoi la spital.

ALERTĂ. Jandarmerița bătută la mitingul Diasporei părăsește brigada. Ce va face în continuare 3Captura Antena 3

Nu este prima oară când particip la un protest. În perioada de un an şi ceva, de când sunt angajată la Jandarmeria Română am participat la mai multe evenimente şi misiuni. Dar în acea seară erau in jurul meu foarte mulţi oameni violenţi”, a mai spus Ştefania la Antena 3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.