Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Ultima Ora Breaking News Justiție Social

VIDEO ȘOCANT.Violențe în București. Împușcături. Bătaie cu săbii și bâte. O persoană a murit. Alte șase în stare gravă la spital

O persoană a murit duminică seara, după ce mai mulți indivizi s-au încăierat în Piața Constituției, în plin centrul Bucureștiului.

Două grupuri s-au întâlnit în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului, și au pornit o bătaie în care au folosit bâte și săbii. Martorii spun că ar fi auzit și cel puțin un foc de armă. Echipajul SMURD venit la intervenție a găsit un bărbat de 30 de ani fără suflare și un altul, de 21 de ani, în stare foarte gravă.

Culmea este că faptele au loc în locul în care, cu o seară mai înainte, se petrecuse un alt eveniment neplăcut: un accident grav care a avut loc în urma unor curse ilegale de drifturi și „liniuțe”.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00. Mai multe persoane s-au întâlnit în Piața Constituției și au început să se alerge și să se lovească. Martorii spun că ar fi venit inclusiv cu bâte și săbii. Doi tineri au fost grav răniți. Unul dintre ei a fost lăsat într-o baltă de sânge, după cum spun martorii. A fost transportat de urgență la Spitalul Universitar. Alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, a intrat în stop cardio-respirator. Medicii veniți la fața locului au încercat minute în șir să îl resusciteze, dar nu au reușit să îl readucă la viață și au declarat decesul bărbatului.

Martorii mai povestesc că au auzit o împușcătură. Cert este că la fața locului a fost descoperită, într-adevăr, o armă.

ACTUALIZARE. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri. Cinci persoane au fost duse la audieri. Echipaje de poliție ale sectorului 5 sunt la fața locului și fac cercetările pentru a stabili toate condițiile în care a survenit acest incident.

ACTUALIZARE. Șase răniți au fost duși la spital. Unul dintre ei, în vârstă de 21 de ani, este în stare gravă.

Bărbatul care a murit avea 30 de ani.

În zonă sunt mobilizate numeroase echipaje de poliție, dar și de la Jandarmerie.

Primele indicii arată că ar fi vorba de o reglare de conturi între clanuri.

Persoana care a murit este plină de sânge, relatează corespondentul Digi24. Înainte, se auziseră împușcături, potrivit martorilor.

Indivizii care s-au încăierat aveau bâte și obiecte tăioase, probabil săbii.

Conflictul a fost sesizat Poliției printr-un apel 112.

Inițial, două persoane au fost rănite, dar una dintre ele a decedat ulterior, în ciuda faptului că i-au fost date îngrijiri de către un echipaj de urgență sosit la fața locului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.