Alertă în Capitală. Un bărbat lovește din senin femeile pe stradă 1
Ultima Ora Social

Alertă în Capitală. Un bărbat lovește din senin femeile pe stradă

Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru a identifica un bărbat bănuit că ar fi agresat în Sectorul 6 două femei, una fiind dusă la spital pentru îngrijiri. În ambele cazuri au fost audiate mai multe persoane și au fost obținute imagini de pe camere de supraveghere.

În seara de 24 septembrie, prin apel 112, Secția 25 Poliție (Sector 6) a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat, fără a i se fura vreun bun. La intervenția unui martor, agresorul a fugit, înformează Poliția Capitalei.

Polițiștii au început cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„La aceeași dată, Secția 25 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, dar și un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni”, mai anunță Poliția.

Ambele cauze sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Totodată, au fost audiate mai multe persoane, fiind identificate și camere de supraveghere de unde au fost obținute imagini.

„Sunt exploatate toate informațiile obținute și nu este exclusă nicio variată, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul și același bărbat”, mai informează sursa citată.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.