IKEA cheamă înapoi cumpărătorii cu un produs pentru reparații
Ultima Ora Social

Alertă. IKEA recheamă în magazine un produs alimentar. ALERTĂ pentru clienţii cu intoleranţă la lactoză

IKEA recheamă în magazine prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180 de grame, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente. Clienţii alergici sau cu intoleranţă la lactoză sunt sfătuiţi să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi banii înapoi.

„IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente. Siguranţa alimentară este o prioritate pentru IKEA şi dorim să ne informăm clienţii că prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 şi 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienţii alergici sau cu intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte sunt sfătuiţi să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs”, se arată într-un comunicat de presă.

În lista de ingrediente este menţionată existenţa pudrei de zer, dar nu şi a laptelui.

„Produsul conţine pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca produsul să prezinte un posibil risc pentru sănătatea celor care au alergie sau intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte. Deşi pudra de zer este menţionată în lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Ikea anunţă că nu există motiv de îngrijorare în cazul clienţilor care nu suferă d eintoleranţă la lactoză.

Nu există motiv de îngrijorare cu privire la consumul produsului în cazul persoanelor care nu suferă de alergie sau intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte. Clienţii alergici sau cu intoleranţă la lapte sau preocupaţi în altă privinţă, sunt sfătuiţi să returneze produsul SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a-şi primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară dovada plăţii (bonul fiscal).

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.