Alertă. Fată de 13 ani, dispărută de 2 zile, dată în urmărire națională 1
Alertă. Fată de 13 ani, dispărută de 2 zile, dată în urmărire națională
Ultima Ora Social

Alertă. Fată de 13 ani, dispărută de 2 zile, dată în urmărire națională

O fată de 13 ani, din Balomiru de Câmp, județul Alba, a dispărut de acasă de două zile, fiind căutată de polițiști, după ce mama copilei a povestit că fiica sa nu s-a mai întors acasă. Copila a fost dată în urmărire națională.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Alba, mama unei fete de 13 ani a anunțat, polițiștii că fiica ei a plecat de acasă, din Balomiru de Câmp, încă de marți, și nu a mai revenit.

„În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa Barsony Mioara Roxana, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit”, a transmis Poliția Alba.

Copila are 1,65 metri înălțime, 50 de kilograme păr șaten, lung, ochi căprui. Când a plecat de acasă, purta blugi albaștri și pantofi sport de culoare roz.

Fata a fost dată în urmărire la nivel național.

Polițiștii transmit că persoanele care au informații ce pot conduce la depistarea fetei pot apela serviciul unic de urgență 112 sau se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.