Alertă. Elevi de clasă pregătitoare, atacați cu un spray lacrimogen de către învățătoare 1
Ultima Ora Social

Alertă. Elevi de clasă pregătitoare, atacați cu un spray lacrimogen de către învățătoare

Un caz incredibil s-a întâmplat în România, miercuri, 11 septembrie, imediat după începerea anului școlar.Doi elevi de clasă pregătitoare au fost atacați de către învățătoarea lor cu un spray lacrimogen. Femeia a declarat că se afla în legitimă apărare, în momentul în care s-a produs incidentul.

Cazul halucinant s-a petrecut în localitatea Sântău din Satu Mare. Femeia a luat spray-ul lacrimogen și nu a avut nicio reținere în a-l folosi împotriva unor copii de 6 ani. Cele două victime au fost transportate la cabinetul școlii, apoi la camera de gardă a unui spital din apropiere. Acum se află în afara oricărui pericol.

Cadrul didactic a fost reținut pentru 24 de ore. Oamenii legi spun că nu există legitimă apărare împotriva unor copii de 6 ani, iar femeia este anchetată acum.

”Această doamnă face probleme în fiecare an. Sunt cazuri similare. Mai bine și-ar căuta un alt loc de muncă, nu este potrivită pentru asta. Medicul îi dă de fiecare dată aviz favorabil, iar ea nu poate fi scoasă din învățământ!”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi 24.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.