Tragedie! Liderul Uniunii Studenților a murit înecat la Mamaia. Avea 22 de ani. FOTO
Tragedie! Liderul Uniunii Studenților a murit înecat la Mamaia. Avea 22 de ani. FOTO
Ultima Ora Social

Alertă. Eleva diagnosticată cu meningita de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” a murit

Eleva de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” diagnosticată azi-noapte cu meningită meningococică fulminantă și dusă la Institutul „Matei Bals” a murit. Fata avea 18 ani și învăța în clasa a XII-a.  Direcția de Sănătate Publică (DSP) anunțase anterior că a fost confirmat un caz de meningită la liceul situat în sectorul 5 al Capitalei, motiv pentru care s-a decis ca vineri cursurile să fie suspendate pentru dezinfectare.

„În această dimineaţă, DSP Bucureşti a primit o informare cu privire la un caz de meningită meningococică fulminantă la Liceul ‘Gheorghe Lazăr. Imediat, medici din cadrul compartimentului de epidemiologie s-au deplasat la liceu şi au început ancheta epidemiologică.

Au fost luate şi primele măsuri, respectiv s-a administrat tratament profilactic contacţilor şi s-au luat exudate faringiene. Urmează ca mâine să fie realizată dezinfecţia în tot liceul”, se arată în informarea trimisă de DSP.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii