Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Ultima Ora Politic

ALERTĂ. Descinderi ale oamenilor legii la PSD. Banii de la bugetul statului cheltuiți pe mașini de lux

ALERTĂ. Descinderi ale oamenilor legii la PSD. Banii de la bugetul statului cheltuiți pe mașini de lux

Surse din PSD au confirmat pentru curentul.info că la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff Nr.10 au descins inspectorii Autorității Electorale Permanente pentru a-l controla pe trezorierul Mircea Drăghici privind felul în care au fost cheltuiți banii primiți prin subvenții de la Bugetul de stat.

Totul după ce presa centrală a relatat că sume importante de bani din subvenția privenită de la Bugetul de stat prin AEP ar fi fost cheltuită în interesul personal al trezorierului PSD, deputatul Mircea Drăghici, cel care a fost nominalizat de PSD pentru preluarea Ministerului Transporturilor.

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, ar fi folosit împreună cu familia sa trei limuzine cumpărate din subvenţia de la stat pentru PSD. În plus, televiziunea din Piteşti condusă de soţia lui Drăghici ar fi primit de la PSD contracte de publicitate în valoare de 1,8 milioane de lei. Acesta este nașul fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru, judecată în multiple dosare de corupție. Cât instituția a fost condusă de Pătru, Drăghici a ieșit bine la toate verificările sau nu a fost verificat.

Potrivit unei anchete jurnalistice realizată de Newsweek România, PSD a primit într-o perioadă de cinci luni suma de 380.000 de euro, bani care provin din subvenția de la stat şi au fost virați în contul unei persoane fizice. Suma reprezintă echivalentul a 20 de luni de chirie plătită pentru o vilă din Pipera. Adică 19.000 de euro pe lună pentru un imobil a cărui închiriere costă de șase, șapte ori mai puțin pe piața imobiliară. Conform mai multor surse, în respectiva vilă de pe bulevardul Iancu Nicolae ar locui chiar trezorierul PSD, Mircea Drăghici, artizanul acestei afaceri incredibile.

Președintele AEP actual este Daniel Barbu susținut de ALDE.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.