Alertă. Codruța Kovesi are susținere imensă de la Bruxelles. Vice-președintele Comisiei Europene îi desființează pe Tudorel Toader și pe Dăncilă 1
Ultima Ora Justiție

Alertă. Codruța Kovesi are susținere imensă de la Bruxelles. Vice-președintele Comisiei Europene îi desființează pe Tudorel Toader și pe Dăncilă

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene şi candidat la funcţa de preşedinte al executivului european, Frans Timmermans, atrage atenţia că amnistia pentru politicienii corupţi este o măsură inacceptabilă, iar lupta împotriva corupţiei trebuie să continue.

„Nu pot exista pași înapoi în ceea ce privește lupta împotriva corupției. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupți care au fost condamnați în justiție.

Am fost destul de brutal cu (guvernanţii, n.r.) românii în aceste aspecte și voi continua să fiu clar în această privință. Cred că în lupta împotriva corupției, în viziunea mea, doamna Kovesi a făcut o treabă excelentă de-a lungul anilor și este un procuror foarte bun. Pot depune mărturie că am văzut-o la treabă și cred că este un procuror excelent. A făcut o treabă foarte curajoasă în România”, a spus Timmermans.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.